Репрезентација Србије освојила турнир у Иврију

Рукометна репрезентација Србије освојила је турнир у француском граду Иврију пошто је победила селекцију Туниса 38:32.

Србија је дошла до победе у финалном мечу бољом игром у другом полувремену, а нарочито у последњих пет минута када је направила серију 7:2. Најефикаснији у победничком тиму били су Алем Тоскић са седам, Момир Илић и Иван Никчевић са по шест голова.

У дуелу са Тунисом који води бивши југословенски селектор Зоран Живковић, рукомераши Србије су имали доста проблема на почетку меча. Тунижани су у првом полувремену водили са четири гола, а Илић је до одмора само успео да смањи предност противника.

У наставку, Србија је заиграла агресивније и брзо изједначила на 20:20. Тунис је успео још једном да поведе са 29:28, али то је било све што је урадио на овој утакмици.

На турниру "Маране" у Француској, репрезентација Србије је победила селекцију Исланда са 31:28 и затим домаћина - екипу Иври са 44:37.

Рукометаши Србије се у понедељак враћају у Београд, где ће наставити припреме за Светско првенство које ће се од 16. јануара до 1. фебруара одржати у Хрватској.

Репрезентација Србије ће у Поречу, у првој фази такмичења, играти са селекцијама Норвешке, Данске, Египта, Бразила и Саудијске Арабије.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара