Николић: Турнир у Француској одлична провера за СП

Пивотмен репрезентације Србије Ратко Николић изјавио је да ће турнир у Француској бити добра провера пре Светског првенства, као и да играчи са нестрпљењем очекују почетак шампионата.

"Завршили смо један од напорнијих делова припрема и сада нас очекује турнир у Француској, где ћемо имати добру проверу пре Светског првенства", рекао је Николић агенцији Бета и додао да после тог турнира екипа неће имати контролних утакмица.

Србија ће на СП играти у Поречу у групи Д са Норвешком, Саудијском Арабијом, Данском, Египтом и Бразилом.

"Турнир у Француској помоћи ће нам да видимо где се тренутно налазимо. После ћемо имати још неколико дана тренинга у Београду и затим идемо у Хрватску", рекао је Николић, који је пропустио почетак припрема због обавеза у клубу - шпанском Портланд Сан Антонију.

Турнир у Француској почиње 8. јануара, а поред Србије и домаћина екипе Иври, учествоваће селекције Туниса, Чешке, Исланда и Катара.

"Мислим да је важно да добро играмо против Исланда; после, против Иврија, биће мало лакше", рекао је Николић.

Према његовим речима, сви играчи у екипи су здрави и са нестрпљењем очекују почетак Светског првенства.

"У Ковилову имамо одличне услове за припреме. Мало нам смета што смо одвојени од свега, ухвати нас криза, али ту смо да се спремамо за оно што нас очекује. Месец дана можемо да издржимо", рекао је Николић.

Светско првенство одржаће се од 16. јануара до 1. фебруара у

Хрватској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи