Војводина и Динамо у борби за Суперкуп

Рукометаши Војводине, освајчи "трипле круне" у прошлој сезони, у финалу Суперкупа Србије играће од 19.30 у Мионици против Динама из Панчева. Тренер актуелног шампиона Борис Ројевић истакао је да обе екипе имају подједнаке шансе за освјање првог трофеја у сезони. Утакмицу Војводине и Динама можете пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а.

"Очекујем неизвестан мец. Обе екипе су показале добар рукомет на старту сезоне. Динамо појачан са два бивша А репрезентативца, Шотићем и Митровићем. Показао је већ на старту да има најбољу екипу у њиховој новијој историји. Ми смо против Нексеа приказали одлицну игру тако да очекујем спектакл и одличан рукомет у Мионици. Шанше су 50-50", рекао је Ројевић за сајт Рукометног савеза Србије.

Шеф стручног штаба Динама Аким Комненић сматра да је Војводина фаворит у мечу, али да је његов тим мотивисан да освоји пехар.

"Утакмица Суперкупа долази можда прерано за нас у овом тренутку, али сигурно смо јако мотивисани да подигнемо први трофеј. Ово је спорт, а у спорту детаљи и једна лопта могу да одлуче, као и сама жеља, поготово када су тимови сличног квалитета. Војводина на челу са мојим пријатељем и колегом Борисом Ројевићем има велико искуство у освајању трофеја. Они су у овом тренутку сигурно фаворити. Ми имамо своје циљеве и задатке који су пред нама, даћемо све од себе да донесемо први трофеј Суперкупа у Панчево, а ако не, наставићемо да радимо за следећу прилику", рекао је Комненић.

Рукометаши Војводине играће са Динамом из Панчева у финалу Суперкупа Србије од 19.30 у Мионици, а њигов дуел можете пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво