Рукометашице Јагодине и Бекамента за трофеј Суперкупа Србије

Рукометашице Јагодине и Бекамента из Буковичке Бање у Мионици бориће се за трофеј Суперкупа Србије. Тренер Бекамента Саша Бошковић, екипе која брани трофеј освојен прошле сезоне, рекао је да очекује занимљиву утакмицу. Дуел Јагодине и Бекамента почиње у 16.25 уз директан пренос на Другом програму РТС-а.

"Бранимо пехар. Променили смо шест играчица у односу на прошлу сезону, Јагодинке две-три. Биће јако занимљиво. Одиграли смо сјајно на отварању сезоне у Шапцу, али нам се повредила Катарина Степановић, које сигурно неће бити на терену у Мионици. Без ње и наше шансе су мање. Имамо доста млад тим, али пробаћемо да се супроставимо Јагодини најбоље што можемо. Наши мечеви су увек лепи за гледање", рекао је Бошковић за сајт Рукометног савеза Србије.

Његов колега из Јагодине Драган Марков суздржан је када говори о шансама за освајање пехара.

"Наша очекивања за ову, али и за сваку другу утакмицу, јесу да победимо. За то се спремамо, желимо да однесемо трофеј у Јагодину. Прошле године смо изгубили, сада се трудимо да буде другачије. Тешко је прогнозирати било шта. То је једна утакмица, још увек смо на почетку сезоне, после само једног суперлигашког кола. И ми и они смо променили састав. Сувише је рано за озбиљније оцене. Остали смо са младим играчицама, али су оне у систему, верујемо у њих и имају пуну подршку", рекао је Марков.

Рукометашице Јагодине и Бекамента из Буковичке Бање од 16.30 у Мионици бориће се за трофеј Суперкупа Србије, а директан пренос можете пратити на Другом програму РТС-а. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво