Перуничић: А били смо отписани...

Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић каже да је бескрајно поносан на екипу, која је упркос свим проблемима, савладала Швајцарску и изборила пласман на Европско првенство.

Рукометна репрезентација Србије пласирала се на Европско првенство, пошто је у одлучујућој утакмици савладала Швајцарску са 32:31.

"Исказаћу велико поштовање Дејану Милосављеву, који је повређен изашао на терен и био међу стативама. То је оно што градимо у претходном периоду у националном тиму. Фамилија, породица... Мислим да смо направили екипу момака који имају велику жељу. Они су отписани пре седам месеци, мислим прерано, али то им је дало снагу. И упркос повредама Дејанова, Марсенићева, па и Воркапићева, све је то утицало на нас, али нас је подстакло да дамо све за национални грб. Ми нисмо тим са много звезда, ми смо тим. Верујем да ћемо бити бољи. Бескрајно сам поносан на ову екипу", рекао је Перуничић.

Голман Милосављев је бранио против Швајцарске са повредом мишића задње ложе, али је издржао до краја.

"Ово је за нас био тежак меч. Били смо потцењени, отписани... Могу да кажем да су ови момци за мене најбољи и они су то показали данас. Градили смо резултат, али је велика жеља довела до неких грешака. Мислим да имамо много потенцијала да од ове репрезенације у наредном периоду направимо нешто, да унапредимо нашу игру. Захваљујем се стручном штабу што су ми помогли, вратили су ме брзо на терен. Поносан сам на ово што смо урадили. Надам се да ће нас повреде заобићи, и да успемо да што више надоградимо игру. Људи треба да буду поносни. На крају бих се захвалио овој публици што је дошла и дала нам велику подршку", поручио је Милосављев.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво