Обрадовић:Без калкулација и у реваншу

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић после победе против Пољске (33:19) у првом мечу плеј-офа за одлазак на Светско првенство у Јапану рекао је да је задовољан приказаним и поручио да ће екипа и у реваншу у Лубину ићи на победу.

"Не могу рећи да смо очекивали овакав резултат. Веровали смо да ћемо да победимо, ишли смо да примимо што мање голова. Девојке су се бориле, желеле победу и показале да својом игром и понашањем заслужују пролаз на СП у Јапану", изјавио је после меча Обрадовић.

Он је истакао да га посебно радује добра и лепршава игра у нападу, оцењујући да репрезентација у односу на нека претходна окупљања има "бољу ротацију".

Обрадовић је изразио захвалност зрењанинској публици која, како је казао, препознаје добар рукомет и подржава репрезентацију у сваком моменту.

Селектор Пољске Лежек Кровицки честитао је Србији на заслуженој победи и најавио да његов тим неће одустати све док има шансе за пролаз.

"Честитам Србији, могу да кажем да је апсулутно зашлужено победила, ваше играчице биле су боље у свим елементима игре. Разочаран сам због неких елемената у нашој игри. Биће тешко у реваншу, међутим спортски је надати се. Покушаћемо да добијемо утакмицу", казао је Лежек у кратком обраћању на конференцији за медије након меча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво