Вујовићу суспензија на годину дана

Тренер рукометаша скопског Вардара, бивши селектор репрезентација Југославије и Србије и Црне Горе Веселин Вујовић, кажњен је једногодишњом суспензијом због неспортског понашања на утакмици Купа купова прошлог месеца против швајцарског Шафхаузена.

Како је саопштила Европска рукометна федерација, Вујовић је 23. новембра, после реванш меча трећег кола Купа купова између Шафхаузена и Вардара, вређао судије, а потом је једном од њих претио и физичким нападом. Вардар је после двомеча са швајцарским клубом елиминисан из даљег такмичења.

Вујовић неће моћи да ради у рукомету до 17. децембра 2009. године, а кажњен је и новчано са 3.000 евра.

То је својевремено једном од најбољих рукометаша света други инцидент у којем је предњачио са неспортским понашањем као тренер Вардара.

Вујовић је у априлу за време дерби сусрета првенства Македоније против Металурга жучно реаговао на одлуке судије Ђоке Начевског, а између њих двојице је тада најпре дошло до вербалног сукоба, а потом и физичког контакта. Вујовићу је додељен црвени картон и после бурних протеста, судија га је ударио.

Због тог инцидента Рукометна федерација Македоније суспендовала је Вујовића и Начевског на по четири утакмице.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи