"Орлови" поражени и од Немаца

Рукометна репрезентација Србије поражена је од домаће селекције, Немачке са 31:23 у мечу петог кола Светског првенства. Против Бахреина 19. јануара.

Репрезентација Србије одмерила је снаге са селекцијом Немачке у мечу који није имао такмичарски значај, пошто су Немци већ обезбедили пласман у наредну фазу, а "орлови" остали без теоретске шансе за пролаз даље.

Изабраници Ненада Перуничића солидно су отворили меч и имали два гола предности, али је Немачка успела да се резултатски врати и потом поведе са два гола.

Дуго је Србија "јурила" дефицит од два гола, али су пре краја првог полувремена Немци разлику подигли на три, а потом и четири гола, са колико је завршен први део игре.

У наставку, Немачка је појачала темпо и на моменте имала предност од десет голова.

У завршници меча, Србија је успела да смањи предност на пет и четири гола, али само накратко, пошто је домаћин турнира у последњем минуту повратио убедљиву предност.

Након пет одиграних мечева у Групи А, Немачка је првопласирана екипа са осам бодова. Пролаз даље обезбедили су још Французи и Бразилци, док селекција Србије овај део такмичења завршава са три освојена бода.

Наредни меч "орлови" играју против селекције Бахреина 19. јануара. 

Овако је протекао меч: 

19.34 – Крај меча, победа Немаца резултатом 31:23.

18.39 – Завршено је прво полувреме, након 30 минута Немачка води са 16:12.

18.23 – Немачка након 20 минута игре има гол предности и води са 11:10. Немци су у неколико наврата стекли два гола предности, али им српски рукометаши не дозвољавају за сада да се конкретније резултатски одлепе.

18.11 – Након десет минута игре, резултат је 4:4. Солидан старт Србије, која је имала два гола предности, али Немци су изједначили.

18.00 – Почео је меч...

17.55 – Рукометаши обе екипе су на терену. Ускоро очекујемо почетак меча...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво