Рукометаши Србије у трећем колу против Бразила

Рукометна репрезентација Србије састаје се са селекцијом Бразила у трећем колу А групе Светског првенства. Утакмица у Берлину почиње у 15.30 часова. Директан пренос меча можете пратити на нашем Другом програму и РТС Планети а кретање резултата на нашем порталу.

У првој утакмици на првенству подмлађени тим селектора Ненада Перуничића одиграо је нерешено с Русијом 30:30 (16:16), несрећно испустивши победу у самом финишу сусерета, док је у другом колу убедљиво поражен од браниоца светске титуле Француске 32:21 (15:12).

Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић уочи меча против Бразила одлучио је да направи промену на голу и уместо Владимира Цупаре у екипу уврсти Дејана Милосављева.

Голман скопског Вардара је и прошле године био у националном тиму на Европском првенству у Хрватској, али није дебитовао, па ће сада то урадити против јужноамеричке селекције као подршка Светиславу Веркићу.

Деби очекује и млади десни бек Металопластике Милан Милић, након што је добио накнадни позив због повреде Немање Зеленовића.

"Бразилци изгледају као Французи. Мало слабији у индивидуалном квалитету, али сличан систем игре. Јако агресивни, јако пуно ротације, укрштања. Не либе се, немају оптерећење да пале из свих позиција. Кажете да имају седам играча са преко 100 наступа, али ми имамо младост. Не одустајем", рекао је селектор "орлова" Ненад Перуничић.

Утакмица између репрезентација Србије и Бразила почичиње у 15.30 уз директан пренос на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво