Хрвати бољи од Исланда, Македонци од Јапана

Рукометне селекције Хрватске и Македоније оствариле су победе у првом колу на Светском првенству у Немачкој и Данској. Хрватска у дербију Групе Б савладала Исланд 31:27, док су Македонци, у оквиру исте групе, били бољи од Јапана 38:29.

Хрватска и Македонија победама су почеле учешће у Групи Б на Светском првенству које се одржава у Немачкој и Данској.

Хрватска је у дерби мечу савладала Исланд са 31:27, а осам погодака постигао је Лука Степанчић. У тиму Исланда истакао се Палмарсон са седам погодака.

У оквиру исте групе, Македонија је савладала тим Јапана са 38:29. Кирил Лазаров постигао је осам голова, Дејан Манасков седам, док је у тиму Јапана Ватанабе постигао пет погодака.

У оквиру Групе Ц, Аустрија је савладала екипу Саудијске Арабије са 29:22.

У Групи Д, Ангола је била боља од Катара 24:23, док су Аргентина и Мађарска играле нерешено 25:25.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво