Рукометаши Србије са шесторицом дебитаната на СП

Селектор репрезентације Србије Ненад Перуничић изабрао је 17 рукометаша за Светско првенство у Немачкој и Данској.

На списку подмлађеног тима Перуничића налази се част шесторица дебитаната (Веркић, Воркапић, Милосављев, Мошић, Кукић и Николић), а само су тројица са искуством на планетарним такмичењима (Марсенић, Радивојевић и Зеленовић).

На списку су, голмани: Светислав Веркић (Војводина), Владимир Цупара (Кјелце), Дејан Милосављев (Вардар) и играчи Миљан Пушица (Минден), Вукашин Воркапић (Металопластика), Милош Орбовић (Политехника), Стефан Вујић (Стеауа), Богдан Радивојевић (Рајн Некар Левен), Немања Илић (Тулуз), Иван Мошић (Адемар Леон), Вања Илић (Логроњо), Зоран Николић (Констанца), Лазар Кукић (Логроњо), Немања Зеленовић (Гепинген), Мијајло Марсенић (Фухсе Берлин), Драшко Ненадић (Цеље) и Немања Обрадовић (Висла Плок).

Српски рукометаши сутра крећу у Берлин, где ће им у А групи ривали бити Немачка, Француска, Бразил, уједињена Кореја и Русија, против које на старту играју у петак од 18 сати.

Пласман у наредну фазу обезбедиће три селекције из групе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се