Цупара: Дуели са Македонцима најбољи тест за СП

Голман рукометне репрезентације Србије Владимир Цупара изјавио је да ће два пријатељска дуела са Македонцима у Скопљу бити најбоља провера уочи Светског првенства у Немачкој. Србија ће у Скопљу одиграти два меча, сутра од 20 сати и у суботу од 15 сати, затвореног типа.

"Сигурно је да ће нам добро доћи да видимо где смо у овом тренутку. После афричке селекције (Туниса, прим. аут), ред је да се проверимо и са једном европском. Очекује нас и пуно навијача, лепа атмосфера пред Светско првенство и прави тест. Прошле зиме су нас Македонци савладали на Бањици, а сада ћемо дати све од себе да оставимо што бољи утисак на њиховом терену", изјавио је Цупара за сајт РСС.

Рукометаши Србије ће на СП, које организују Немачка и Данска, играти у А групи у Берлину, са селекцијама Француске, Немачке, Русије, Бразила и Кореје.

Први ривал српском тиму биће Русија 11. јануара.

"Брзо пролазе дани на припремама. Гледали смо видео, кренућемо да радимо и на детаљима. Руси су искусна екипа која има проблема са пар повређених играча. Мотор екипе је средњи бек Житњиков, врхунски играч. Голмани би могли да представљају проблем, биће спремни, раде са нашим некадашњим селектором Дејаном Перићем", закључио је Цупара.

Србија ће у Скопљу одиграти два меча, сутра од 20 сати и у суботу од 15 сати, затвореног типа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво