Перуничић: Реалност је другачија од оног што ми желимо

Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић уочи почетка припрема за Светско првенство у Немачкој и Данској изјавио је да млади српски тим неће никог респектовати на терену, али да су очекивања и реалност другачији.

"Ако ћемо о реалности, ово је изузетно млада екипа. Биће потребно времена, имамо пуно новајлија. Ми са клупе имамо увек амибиције, али видећемо како ће момци на терену изнети специфичан притисак који носи играње за репрезентацију. Доста њих није имало то искуство. Реалност је другачија од онога што ми желимо", рекао је Перуничић.

"Желимо најбоље, да сваку утакмицу одиграмо на 200% и покажемо најбоље лице. Само тако можемо парирати озбиљним репрезентацијама. У сваком случају, на терену нећемо респектовати никога", додао је селектор.

Србија је у групи А у Берлину са селекцијама Француске и Немачке, које се на папиру издвајају као репрезентације које "пуцају" на сам врх, а ту си Русија, Бразил и Кореја.

"Спортски гледамо свакога на исти начин, ко год да је преко пута и колико год смо можда инфериорни у овом тренутку. Нама су у овом тренутку сви озбиљни ривали, а ми ћемо се од првог до последњег припремати исто и прилазити на исти начин", поручио је Перуничић.

Рукометаши Србије отварају турнир 11. јануара против Русије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво