Обрадовић после ЕП: Нисам задовољан

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић каже да не може да буде задовољан убедљивим поразом од Француске (38:28) за крај на Европском првенству, али да је добро што су све играчице добиле прилику.

Србија је континентални шампионат у Француској завршила на 11. позицији и са укупно четири пораза и само једном победом.

"Честитам репрезентацији Француске на победи и пласману у полуфинале. Пратили смо меч Русија - Шведска и надали се да би Рускиње победом могле да учине да нас победа над Француском води у борбу за пето место. После победе Швеђанки одлуцио сам да шансу дам девојкама које нису пуно играле у досадашњем делу првенства. Нисам задовољан резултатом, али јесам зато што су добиле прилику да играју", рекао је Обрадовић после меча у Нанту.

Голман Марина Пантић каже да Србија није могла више против домаћина.

"Дале смо све од себе у овом тренутку и надале да ћемо имати шансу у овом сјајном амбијенту. Идемо даље", закључила је Пантић.

У полуфиналу турнира састају се Русија - Румунија и Холандија - Француска.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво