Лекић: Доминантна Србија; Крпеж: Нисмо пуно пута овако

Српске рукометашице Андреа Лекић, Катарина Крпеж Шлезак и Јелена Лавко, након победе над Данском (30:25), поручиле су да су одиграле једну од најбољих утакмица последњих година и да су у правом тренутку послале поруку ривалима на Европском првенству у Француској.

Србија је завршила прва у групи и два бода преноси у другу фазу турнира, где ће јој противници бити Француска, Русија и Црна Гора.

"Нисмо имале пуно оваквих утакмицама. Показале смо да можемо, прошли меч смо изгубиле, исправиле грешке и против Данске биле сјајне. Бориле смо се и показале да можемо са сваким. Много смо срећне", рекла је Крпеж Шлезак после утакмице.

Први противник у другој фази у суботу биће Рускиње, које имају максимална четири бода.

"Идемо да се одморимо, смиримо главе... Знамо да можемо да се носимо са Рускињама, квалитетне су, а ми треба само да поновимо игру као против Данске".

Одлични бек Андреа Лекић каже да је оваква Србија спремна да се супростави свакој селекцији.

"Одиграле смо савршено од првог до 60. минута, пре свега у одбрани. Не сећам се да смо овакав меч одиграле, нисмо Данкињама дале наду, биле смо доминантне. Сада нас чека друга фаза, оваква Србија може свима да прети", додаје Лекић.

И Јелена Лавко је оптимиста после великог тријумфа над Данском.

"Сјајан је осећај, дошле смо до велике победе. Показале смо како ми то можемо. Нас нико не може да победи, само ми саме себе", закључила је Лавко.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво