Обрадовић: Наша одбрана пресудила меч

Селектор Љубомир Обрадовић био је задовољан игром националног тима у победи над Пољском 33:26 (13:14) на старту Европског првенства у Француској.

"Не бих желео да гледам само друго полувреме јер сам био задовољан и игром у првом. Променили смо одбрану, 6-0 се показала као она која је донела резултат. Нормално је да буде тешко на старту турнира, видели сте меч Француске и Русије. Победа је важна за стабилност тима. Чека нас озбиљна Шведска са којом смо одиграли два одлична меча у квалификацијама. Радује ме што ћемо у наредна два меча играти против представника скандинавске школе, који играју један чист, леп рукомет", рекао је селектор.

Катарина Крпеж Шлезак бриљирала је у дуелу са Пољакињама постигавши 11 голова.

"Нисмо кренуле како треба, било је потребно време да се загрејамо, био је присутан мали грч. Битно је друго полувреме које смо одрадили како треба. Одбрана је била добра, голмани исто тако, заиста сам срећна због победе. Није лако постићи 20 голова у једном полувремену. Играмо доста брже него раније. Морамо бити још дисциплинованије, не смемо да дозволимо падове. Идемо корак по корак, није лак пут, али верујем да можемо", истакла је Крпеж-Шлезак.

Јована Стоиљковић имала је одличну ролу у уводном тријумфу...

"У првом полувремену је било мало компликовано, али смо се опустиле у наставку и успеле да нађемо решења за Пољакиње", закључила је Стоиљковићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво