Перуничић: Морамо да идемо тежим путем

Упркос поразу наших рукометаша на гостовању у Швајцарској селектор Ненад Перуничић је имао само речи похвале за играче после меча. Посебно је истакао врло жестоку борбу на терену због које је неколико играча повређено.

Рукометаши Србије поражени су од селекције Швајцарске са 29:24 (12:11) на гостовању у утакмици другог кола квалификација за Европско првенство 2020. године, али је наш селектор после меча имао само речи хвале за свој тим.

„Поносан сам на ове момке зато што смо 60 минута били спремни за борбу. То смо показали упркос неким стварима које нам нису ишле на руку од самог почетка. То је тежи пут којим морамо да идемо", истакао је Перуничић.

„Надам се да момци нису теже повређени, Кукић и Мошић, обојица имају ране, један на глави, други на нози. Само да су добро. Имали смо огромну жељу. Показали смо карактер до самог краја. Морали смо да импровизујемо неке ствари, али битно ми је да смо имали циљ борбе, давања, посвећености и то смо испунили", додао је Перуничић.

Селекција Србије састаће се са репрезентацијом Хрватске у наредном, трећем колу квалификација за Европско првенство 2020. године. Та утакмица ће се играти у априлу наредне године.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво