Реми Србије и Белгије на почетку квалификација за ЕП

Рукометне репрезентације Србије и Белгије играле су у Зрењанину нерешено 27:27, у првом мечу Групе 2 квалификација за Европско првенство 2020. године.

Изабраници Ненада Перуничића одиграли су први меч у квалификацијама за Европеко првенство које ће се 2020. године одиграти у Шведској, Аустрији и Норвешкој, ремизиравши са Белгијом 27:27.

Србија је водила током већег дела сусрета у "Кристалној дворани" у Зрењанину, али су гости у финишу меча дошли до преокрета, замало и до победе.

Белгија је имала предност 26:24, али су "орлови" у финишу меча стигли до нерешеног резултата и првог бода у квалификацијама.

Осим Србије и Белгије, у Групи 2 налазе се Хрватска и Швајцарска.

Србија: Пушица, Марјановић, Поповић, Орбовић, Ђукић, Пешић 1, Радивојевић 2, Ђорђић 3, Н. Илић 5 (3), Мошић 5, В. Илић 1, Николић 2, Кукић 6, Сретеновић 2, Цупара, Милосављев;

Белгија: Летенс, Умс, Спурен 2, Мелденс 3, Девиш, Омиш, Робинс 5, Плесер, Маршал, Дансел 3, Нојвил, Кезиора 8 (3), Ванкосен, Болаерс 2, Керими 1, Колман, Де Бојле 1.

Наредни меч рукометаши Србије играју у недељу против Швајцарске.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво