Цветковић одредио играче за завршне припреме за СП

Селектор мушке рукометне репрезентације Јовица Цветковић одредио је играче за завршне припреме за Светско првенство које ће одржати од 16. јануара до 1. фебруара у Хрватској.

Репрезентација ће се окупити 25. децембра у 13 сати у београдском хотелу "М". Тренираће у Ковилову, а до Нове године одиграће две утакмице са Румунијом за време "Дана рукомета" - 27. децембра у Београду и дан касније у Нишу.

Од 8. до 11. јануара рукометаши Србије учествоваће на турниру "Иври" у Паризу, са екипом Иври, као и репрезентацијама Туниса, Чешке, Исланда и Катара. Затим се враћају у Београд, а тренираће у Ковилову до 15. децембра када полазе на Светско првенство у Хрватску.

На списку селектора Цветковића налазе се следећи играчи:
голмани: Дарко Станић и Димитрије Пејановић,
лева крила: Иван Никчевић и Марко Ћурувија,
десна крила: Никола Којић и Рајко Продановић,
бекови: Момир Илић, Данијел Анделковић, Ненад Вучковић, Младен Бојиновић, Жарко Шешум, Милан Ћоровић, Вукашин Рајковић, Александар Стојановић и Марко Вујин
и пивотмени: Ратко Николић и Алем Тоскић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи