МУП: Отказане и остале утакмице селекције Косова у Ковилову

Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је да утакмице између Косова и Норвешке у суботу, као и између Косова и Словачке у недељу, неће бити одигране.

Утакмица између Србије и Косова на јуниорском квалификационом турниру рукометашица требало је да се игра у петак од 16 часова у Ковилову, али је меч отказан из безбедносних разлога.

"Министарство унутрашњих послова саопштава да се, осим данашње квалификационе утакмице за јуниорке у рукомету између репрезентација Србије и такозваног Косова, неће одиграти ни утакмице између такозваног Косова и Норвешке у суботу и меч са Словачком у недељу", наводи се у саопштењу.

У међувремену је ЕХФ одлучила да се српска селекција дисквалификује из даљег такмичења.

"Напомињемо да је одлука о отказивању наведених утакмица донета како би се избегла било каква могућност сукоба између полицијских службеника Министарства и наших грађана", стоји у саопштењу. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво