Странац нови селектор рукометаша Србије?

Председник Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић каже да се тренутно воде преговори са неколико домаћих и иностраних стручњака за упражњену клупу мушке репрезентатиције и да ће ускоро бити познато ко ће наследити Јовицу Цветковића.

Цветковић је смењен прошлог месеца после Европског првенства у Хрватској на коме је Србија остварила само једну победу и седам пораза, а као главни кандидати да га замене спомињу се Владан Матић и Растко Стефановић.

"Имамо преговоре и разговоре са више тренера из Србије и иностранства. С обзиром на тренутну ситуацију и на оно што се дешавало на ЕП у Хрватској, заиста морамо сви добро да размислимо и донесемо најбоље решење", рекао је Ђурковић агенцији Танјуг у Трстенику на додели награда најбољим рукометашима Расинског округа.

Прослављена српска рукометашица Љиљана Кнежевић, председница УО Рукометног савеза Расинског округа, каже да рукомет живи у овим крајевима и да су најбољи доказ за то рукометашице Напретка, које су на путу да се врате у Суперлигу Србије.

"У принципу можемо да будемо задовољни учинком клубова из Расинског округа, иако ја волим да кажем да увек може више. Радује нас што Напредак из Крушевца има шансе да се врати у елитну лигу. Такође бисмо волели и да клубови из Трстеника и Александровца напредују у више рангове", рекла је Кнежевић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво