Читај ми!

Бараж за СП: Србија може на Црну Гору, Мађарску, Русију…

Рукометна репрезентација Србије налази се у првом шеширу уочи жреба баража за Светско првенство које се одржава у Немачкој и Данској 2019. године. Жреб баража за СП одржаће се у суботу у Загребу, док ће сe утакмице играти у јуну.

Србија је захваљујући пласману у другу фазу шампионата Европе у Хрватској сврстана у повлашћени део и за ривала може да добије Мађарску, Црну Гору, Аустрију, Португалију, Литванију, Холандију, Румунију, Русију, као и Босне и Херцеговину или Швајцарску након што се чека одлука ЕХФ у случају пропуста на утакмици претквалификација.

Поред "орлова" у првом делу су још Шведска, Норвешка, Белорусија, Македонија, Чешка, Шпанија, Хрватска, Словенија и Исланд, док су бранилац трофеја Француска и домаћини Немачка и Данска сигурни учесници СП.

Жреб баража за СП одржаће се у суботу у Загребу, док су утакмице на програму у јуну.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво