Цветковић: Пали смо на испиту против Француске

Селектор репрезентације Србије Јовица Цветковић рекао је да су његови рукометаши нису дали све од себе у високом поразу од Француске (39:30) на првенству Европе у Хрватској.

Репрезентација Србије изгубила је у Загребу од Француске 39:30 (19:12) и остала на зачељу групе без освојених бодова.

Уочи дуела против светских првака наши рукометаши су најављивали велику борбу, али су поново одиграли веома слабо и, што је тешко објашњиво, без амбиције да бар мало пруже отпор фаворизованим Французима.

"Честитам Французима на победи, видела се разлика у квалитету. Покушали смо колико смо могли у датим околностима да пружимо максимум. Све оно што су биле грешке, неискуство и неуиграност, прихватам на себе, али никада нећу да прихватим и схватим да се не даје последњи атом снаге за своју земљу. Ми смо пали на том испиту данас", рекао је Цветковић, реноси сајт РСС.

Капитен Жарко Шешум очекује много боље издање "орлова" у последњем мечу против Белоруса у среду.

"Француска је била далеко боља од нас. Показали су нам како изгледа тим светске класе", казао је Шешум.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво