Читај ми!

Јовановић: Три гола Исланду? Имао сам одлучности…

Млади српски рукометаш Милан Јовановић каже да је пресрећан како је одиграо у победи над Исландом (29:23) за пласман у другу фазу Европског првенства у Хрватској и да се труди да искористи сваку шансу коју му пружи селектор Јовица Цветковић. Српски рукометаши против Норвешке сута отварају други круг ЕП од 18.15 у загребачкој Арени, следећег понедељка се састају са Француском, а у среду са Белорусијом.

"Нисам играо овако битну утакмицу. Имао сам доста такмичења са јуниорима и кадетима, али ово је нешто сасвим другачије, не може да се пореди. Много је већа одговорност. Када сам ушао са Исландом, дао сам свој максимум да се не види разлика у односу на искусније играче", рекао је Јовановић за сајт РСС.

Леви бек новосадске Војводине дао је велики допринос у одлучујућем мечу против Исланда са три гола у финишу из исто толико шутева.

"Имао сам среће у неки моментима, али и одлучности. Испоставило се као добро, веома сам задовољан. Трудим се да искористим сваким минут шансе коју ми укаже селектор Цветковић".

Јовановић верује да екипа може још боље да одигра у наставку такмичења.

"Чека нас Норвешка, светски вицечампион и то све казује. Пробаћемо да им парирамо, одиграмо најбољу утакмицу до сада, па шта буде", закључио је најмлађи учесник турнира који за седам дана прославља 20. рођендан баш када је заказан дуел са Белорусијом.

Србија први меч друге фазе првенства Европе игра против Норвешке сутра од 18.15.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво