Шешум: Нисмо очекивали победу Шведске, имали смо среће

Капитен рукометне репрезентације Србије Жарко Шешум признао је да није очекивао победу Шведске над Хрватском (35:31) којом је његовом тиму обезбедио пролаз у другу фазу Европског првенства и наглашава да је срећан што је остварен први циљ.

Србија је зависила од Шведске јер је у директном судару раније за један гол у победи над Исландом (29:26) испустила пролаз, али су Скандинавци изненадили домаћина и завршили као први у А групи.

"Максимално смо играли против Исланда, али нисмо успели да остваримо победу од четири гола разлике и зато смо били тужни. Ипак, Шведска је одиграла феноменално, а ми нисмо очекивали да ће чак ни бод узети великом фавориту као што је Хрватска", рекао је Шешум за сајт РСС.

Шешум, играч утакмице против Исланда са пет голова, истиче и срећу као велики фактор.

"Имали смо среће, Швеђане је све ишло вечерас. Задовољни смо због проласка, остварен је први циљ", казао је он.

Ривали "орлова" у Загребу биће Француска, Норвешка и Белорусија, а Шешум има велики респект према њима.

"Француска и Норвешка су врх светског рукомета, а Белоруси као и ми не преносе бодове. Прва група нам је била јака, ова ће бити још тежа и идемо да дамо све од себе", закључио је Шешум.

Српски рукометаши већ у четвртак играју против Норвешке на отварању друге рунде ЕП.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво