Читај ми!

Србија против Исланда јури четири разлике и пролаз у Загреб

Рукометна репрезентација Србије игра одлучујућу утакмицу против Исланда у Сплиту за пролаз у другу фазу Европског првентва у Хрватској. Утакмица 3. кола А групе ЕП између Србије и Исланда почиње у 18.15, а можете га пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Изабраницима Јовице Цветковића за одлазак у Загреб потребан је тријумф у најмање четири гола разлике, без обзира на исход меча Хрватска - Шведска, а у случају изненађења Скандинаваца односно ремија или победе, "орловима" игра и минималан тријумф.

Српски рукометаши претходно су забележили два убедљива пораза од Хрватске (32:22) и Шведске (30:25) и потребно је да одиграју на знатно вишем нивоу како би имали шансу да прођу први круг такмичења.

Поред кризе резултата, односно игре, није створена ни добра атмосфера због повишеног вербалног сукоба селектора Цветковића и потпредседника Рукометног савеза Србије Драгана Шкрбића око размимоилажења у размишљању тима, а на све то најбољи играч Петар Ненадић је уочи најважнијег меча одлучио после турнира не игра више за репрезентацију.

Утакмица 3. кола А групе ЕП између Србије и Исланда почиње у 18.15 уз директан пренос на Другом програму РТС-а и лајв стриминг на нашем порталу. Од 20.30 састају се Хрватска и Шведска, а њихов дуел можете видети на истом програму у снимку од 23 сата и 15 минута.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара