Цветковић: Немам шта да замерим играчима

Селектор Србије Јовица Цветковић, након пораза од Шведске, каже да нема шта да замери својим играчима који су дали "последњи атом снаге".

Цветковић се сложио са оценом својих рукометаша да је против Шведске испуштена шанса.

"Немам шта да замерим играчима. Имали смо проблем са брзом игром, нисмо могли на такав стил да се навикнемо. Момци су дали последњи атом снаге, имали смо много проблема око тима, повреда... Радује ме што смо добили Цупару", рекао је Цветковић.

Иронично је прокоментарисао суђење данских арбитара.

"Само једно бих рекао - судили су европски". 

Цветковић је потврдио да Марко Вујин дефинитивно неће играти до краја шампионата, а уместо њега екипи ће се сутра прикључити Немања Црноглавац, који је отпао са списка пре турнира.

"Марко не може да се опорави, његов изостанак је велики хендикеп", рекао је Цветковић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво