Слободан дан за "орлове" у Сплиту, следи сусрет са Шведском

Субота је слободан дан за српске рукометаше на Европском првенству у Хрватској, а већ у недељу следи утакмица са Шведском (18.15).

Реално и самокритички српски рукометаши говоре о утакмици против репрезентације Хрватске. Оно што је најбитније у овом тренутку јесте да тај убедљив пораз не утиче негативно на следећи дуел против Швеђана.

"Играли смо добру одбрану када су Хрвати имали позициони напад, нисмо правили много грешака, само фалиле су одбране које јуче Тибор и ја нисмо дали", каже голман Владимир Цупара.

Уколико сутра победе репрезентацију Шведске наши рукометаши дефинитивно би се пласирали у следећу фазу такмичења Европског првенства.

"Најважније је можда смањити број техничких грешака које смо имали у нападу. И поготово против Шведске покушати спречити њихову брзу полуконтру и контру, транзицију у игри и добро саставити одбрану, одиграти много паметније, лукавије него што смо одиграли против Хрватске", рекао је Петар Ненадић, капитен репрезентације.

Утакмица између Србије и Шведске игра се у Сплиту од 18.15, а директан пренос је на РТС-у.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво