Србија без Вујина до краја ЕП

Рукометна репрезентација Србије у наставку шампооната Европе у Хрватској играће без повређеног Марка Вујина, саопштио је селектор Јовица Цветковић

"Поред Стефана Вујића, који је и током припрема имао проблема са повредом колена и који је неизвестан за преостале две утакмице у групи, колено је повредио и Вујин. Зато је мало играо против Хрватске и неће играти до краја ЕП", рекао је Цветковић.

"Тактика је била тако замишљена да сачувамо екипу од великог умора како би били свежи против Шведске и Исланда. Имамо снагу и свежину. Надам се најбољем у ове две утакмице," додао је селектор.  

Репрезентација Србије у недељу од 18.15 игра против Шведске.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво