Читај ми!

Српски рукометаши: Хрватска заслузено победила у правом амбијенту

Српски рукометаши сложили су се да је Хрватска била много боља у Сплиту и заслужено остварила велики тријумф на старту Европског првенства. Рукометна репрезентација Србије поразом је у првом колу Групе А у Сплиту поражена од домаће селекције са 32:22.

"Добро смо се држали први део првог полувремена, имали смо минималан заостатак и онда смо једноставно пали. Допустили смо Хрватима да оду на велику предност коју су до краја без проблема одржавали и апсолутно заслужено дошли до победе", рекао је Вујин новинарима после утакмице у микс зони.

Вујин је нагласио да је атмосфера у Спаладијум арени била сјајна и да нема никакве замерке, иако су домаћи навијачи звиждали српској химни "Боже правде".

Његов саиграч Жарко Шешум, такође, је истакао да се осећао угодно у хали.

"Хрвати су апсолутно заслужено дошли до тријумфа, нисмо успели довољно да им парирамо. Док смо се још донекле држали у игри, примили смо пар лаганих голова из контри, а они су онда без проблема повећавали предност. Атмосфера је била одлична, права спортска, никаквих неугодности за мене и моје саиграче није било", додао је Шешум.

Голман рукометне репрезентације Србије Владимир Цупара, након што је одбранио само четири шута, преузео је одговорност на себе. 

"Хрватска је заслужила да победи, али не са 10 разлике. Резултат није реалан, али тако је испало. Преузео бих одговорност за пораз, мислим да нисам пружио партију каква се од мене очекивала, иако су ми саиграчи доста помагали у одбрани", рекао је Цупара.

"Четири одбране? Јако слабо... Није било толико отворених шутева, а без голманских одбрана не можеш да победиш. Имао сам слаб дан, имао сам жељу, морао сам да будем више сконцентрисан. Мотива увек имам, а сада ћу имати још додатни да се искупим", додао је он. 

Српски рукометаши већ у недељу играју против Шведске од 18:15 у другом колу А групе ЕП.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво