Српски рукометаши брусе форму пред ЕП у Хрватској

Од 12. до 28. јануара Хрватска ће бити домаћин Европског првенства за рукометаше. Селекција Србије играће у Сплиту у групи са домаћином, затим са Исландом и Шведском.

После турнира у Швајцарској и тренинг утакмице са Саудијском Арабијом, српски рукометаши настављају припреме за Европско првенство.

Изостанци Стојковића, Абутовића, Милића, Рнића и Бељанског највећи су проблем селектора Цветковића.

"Играћемо сваку утакмицу на победу, то је сасвим нормално и тако треба да буде. Нормално, рачунали смо да ће бити проблема. Треба бити спремен и на то. Шта је ту је, идемо, спремамо се као да смо у комплетном саставу", каже селектор Јовица Цветковић.

У петак ће српски рукометаши од 18 часова на Бањици одиграти још једну припремну утакмицу, против Македоније. Затим следе два дуела са Словенијом и пут у Сплит, у којем ће 12. јануара играти прву утакмицу на Европском првенству против домаћина Хрватске.

"Наравно, неће бити лако. Ово је тешка група, али мислим да имамо квалитет да прођемо у други круг. Мислим да је најпаметније да гледамо од утакмице до утакмице. Прва је Хрватска и сада је највећи фокус на томе", каже репрезентативац Петар Ђорђић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво