Српски рукометаши брусе форму пред ЕП у Хрватској

Од 12. до 28. јануара Хрватска ће бити домаћин Европског првенства за рукометаше. Селекција Србије играће у Сплиту у групи са домаћином, затим са Исландом и Шведском.

После турнира у Швајцарској и тренинг утакмице са Саудијском Арабијом, српски рукометаши настављају припреме за Европско првенство.

Изостанци Стојковића, Абутовића, Милића, Рнића и Бељанског највећи су проблем селектора Цветковића.

"Играћемо сваку утакмицу на победу, то је сасвим нормално и тако треба да буде. Нормално, рачунали смо да ће бити проблема. Треба бити спремен и на то. Шта је ту је, идемо, спремамо се као да смо у комплетном саставу", каже селектор Јовица Цветковић.

У петак ће српски рукометаши од 18 часова на Бањици одиграти још једну припремну утакмицу, против Македоније. Затим следе два дуела са Словенијом и пут у Сплит, у којем ће 12. јануара играти прву утакмицу на Европском првенству против домаћина Хрватске.

"Наравно, неће бити лако. Ово је тешка група, али мислим да имамо квалитет да прођемо у други круг. Мислим да је најпаметније да гледамо од утакмице до утакмице. Прва је Хрватска и сада је највећи фокус на томе", каже репрезентативац Петар Ђорђић.

број коментара 1 пошаљи коментар
(четвртак, 04. јан 2018, 06:59)
anonymous [нерегистровани]

Brza krila

pripremite odbranu za hrvatski kontranapad preko krilnih igrača nakon prekida igre ili uspesne odbrane golmana,tada postižu najviše i najlakše golove.