Читај ми!

Реми Србије и Немачке, Драганa Цвијић спасила бод

Рукометашице Србије и Немачке одиграле су нерешено (22:22) у трећем колу Групе Д на Светском првенству. Наше репрезентативке су, после нешто лошијег старта, водиле већим делом утакмице, али су напослетку морале да спасавају бод у последњем нападу – практично последњем секунду утакмице – у чему су, захваљујући сјајном пивоту Драгани Цвијић, и успели.

Женска рукометна репрезентација Србије освојила је бод против Немачке, пошто је у утакмици 3. кола Д групе на првенству света одиграла нерешено – 22:22 (11:9).

Српкиње су после уводних 1:5 за Немице прво стигле до 7:7, на крилима сјајне Катарине Крпеж (најефикаснија са седам голова), а потом прешле у вођство које су чувале до пред сам крај меча, али су Немице у финиш ушле са голом предности.

Ипак, након неактивног напада шансу за изједначење неколико секунди пре краја искористила је Драгана Цвијић.

Србија сада има пет бодова, пошто је у прва два меча убедљиво савладала Кину и Камерун.

У четвртом колу Србија у среду од 15.30 игра против Холандије, вицешампиона Европе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво