Србија убедљиво савладала Кину на старту СП

Србија – Кина 43:23. Рукометашице Србије убедљиво су савладале Кину на старту Светског првенства. У другом колу Групе Д наше рукометашице играју против Камеруна. Меч је на програму у недељу од 14.00. Директан пренос је на нашем Другом програму и преко лајв стриминга на порталу РТС-а.

Лагани тренинг наше селекције на старту Светског првенства. Кинескине нису имале начина да се супротставе игри наше селекције. Од самог старта наше су наметнуле брз темо, што је пореметило противнице, а предност репрезентације Србије је константно расла. Наш селектор је искористио овај меч да још мало уигра екипу. Све девојке су добиле своју шансу, осим Андреје Лекић која није до краја санирала повреду па није било потребе да се излаже опасности у овом дуелу. 

Тренер Обрадовић је кобминовао у свим сегментима игре. У игри исправља слабије тачке у одбрани и нападу, а то му је овакав меч дозвољавао.

Србију је до тријуфа водио трио капитен Катарина Крпеж које постигла осам голова, Сања Дамјановић, такође са осам голова, а проглашена је за најбољу играчицу сусрета и Сања Радосављевић са пет погодака.

Пред нашом селекцијом су свакако већи изазови. У другом колу репрезентација Србије игра против Камеруна. Меч је на програму у недељу од 14.00 часова. Пренос је на Другом програму РТС-а и преко лајв стриминга на нашем порталу. 

Том меча:

16.55 - Крај меча Србија - Кина 43:23.

16.45 - У последњих десет минута сусрета ушло се при вођству Србије од 35:21. И даље сигурна игра наше селекције, која константно повећава предност. 

16.33 - После 40 минута игре Србија води са 28:17. Наше настављају у истом стилу и у другом полувремену. Чувају велику предност. 

16.20 – Настављен је меч.

16.06 - Крај првог полувремена, Србија - Кина 21:11. Наше рукометашице оправдавају улогу фаворита у овом мечу. Настављају да повећавају разлику, која после првог дела игре изниси десет голова. Најефикасније у првом полувремену биле су Сања Дамјановић и Сања Радосављевић са по пет голова, док је Катарина Крпеж постигла четири. 

15.56 - После 20 минута игре Србија води са 13:6. Кинескиње успевају да повежу редове и колико-толико парирају игри наше селекције. Рукометашице се Србије чувају велику предност.

15.44 - После десет минута игре наша селекција води са 8:1. Противнице немају начина да се супротставе нашој селекцији. Лагано са пола снаге рукометашице Србије долазе до убедљивог вођства.

15.32 - Почео је меч између Србије и Кине.

15.25 – Рукометашице обе селекције су изашле на загревање, у току је интонирање химни.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво