Реми Белорусије и Србије

Рукометаши Србије одиграли су нерешено (27:27) са репрезентацијом Белорусије у Минску у оквиру последњег кола квалификација за Европско првенство.

Подмлађени и повредама ослабљени тим Србије успео је да стигне пет голова минуса и дође до ремија голом Ђорђића 20 секунди пре краја.

Бод није био довољан изабраницима Јовице Цветковића да на раније обезбеђен пласман у Хрватску оду са првог места квалификационе групе, на коме је завршила Белорусија због бољег међусобног скора.

Европско првенство у Хрватској игра се од 12. до 24. јануара 2018. године.

Ток меча:

16.33 – Крај меча. Голом у последњим секундама репрезентација Србије одиграла је нерешено са Белорусијом. Резултат је 27:27.

15.35 – Полувреме је у Минску, Белорусија води са 13:10. Домаћа екипа је имала и пет погодака предости, али је репрезентација Србија успела да засутави контре противника и смањи заостатак на три гола. 

15.00 – Почео је меч у Минску, први посед на мечу има репрезентација Србије.

14.54 – На терену су рукометаши обе репрезентације и у току је интонирање химни.

Сениорска репрезентација Србије биће ослабљена у утакмици последњег, шестог кола квлаификација за Европско првенство у Хрватској, против Белорусије у Минску.

У борбу за прво место, "орлови" ће морати без повређеног Добривоја Марковића, Петра Ненадића и Растка Стојковића.

Изабраници Јовице Цветковића обезбедили су наступ на првенству Старог континента, али се још не зна са које ће позиције тамо отићи.

Директан пренос можете пратити на Другом програму РТС-а, као и путем лајв-стриминга на нашем сајту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво