Цветковић: Нећемо дозволити изненађење

Селектор мушке рукометне репрезентације Јовица Цветковић рекао је да је Пољска изузетан противник, али да његова екипа неће дозволити изненађење.

Цветковић је рекао да репрезентација Србије протеклих осам месеци "крварила" да би се нашла у ситуацији да сама одлучује о својој судбини.

"Учинићемо све да дамо 100 одсто на терену и нађемо се на Светском првенству, на коме нам је и место", изјавио је Цветковић на конференцији за новинаре у хали Чаир у Нишу.

Према његовим речима, екипа се у протеклих неколико дана сусрела са низом непријатности, попут повреда и оправданих отказа.

"Припреме смо свели на пар тренинга у комплетном саставу, које јесмо кренули неколико дана раније него обично", изјавио је Цветковић.

Он је рекао да су његови играчи имали дуго првенство и истрошени су, али да скупљају последње атоме снаге да би добро одиграли у Чаиру.

Рукометаш Петар Ненадић рекао да се Србија победама против Руминије искупила против пораза против Белорусије.

"Немамо право на кикс. Знамо да је Чаир наша кућа и да ћемо имати ветар у леђа", истакао је Ненадић.

Селектор женске рукометне репрезентације Љубомир Обрадовић рекао је да његова екипа очекује победу у баражу за Светско првенство против Италије.

"Надамо се доброј игри, девојке су добро расположене. На путу смо да направимо помак у нашем женском рукомету", изјавио је Обрадовић.

Рукометашица Анђела Јанушевић казала је да је утакмица са Италијом само мали корак у низу који ће репрезентација Србије имати у наредном периоду.

Утакмица женске репрезентације почеће у среду у 18.00 у хали Чаир, а мушке у 20.45 на истом месту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво