Рукометашице у Падови, у суботу против Италијанки

Женска рукометна репрезентација Србије стигла је у Падову, где је у суботу очекује дуел против Италије у баражу за Светско првенство у Немачкој.

Србија ће у суботу од 16.30 сати са Италијом у првом мечу баража за Светско првенство.

"Већ смо играле са њима, тако да неће бити великих изненађења. Леви бек Нидервизер не игра, а она је поред десног бека најопаснији део екипе. Без обзира на то, наше је да се концентришемо на нашу игру и испоштујемо шта нам тренер каже", рекла је Катарина Крпеж Шлезак.

"Фаворити јесмо, али не потцењујемо ривала. Сигурна сам да ће Италијанке дати све од себе код куће, али исто тако ћемо и ми, јер је ово тек почетак припрема за оно што нас чека на даље", рекла је она.

Србија је на путу до Европског првенства 2016 у Шведској, у два наврата лако савладала Италијанке (36:18 и 32:19), а Слађана Поп Лазић рекла је да до опуштања неће доћи.

"Добро их познајемо. Победиле у претходним квалификацијама, тако да не би требало да буде изненађења. У сваком случају, спремне смо да одговоримо на све. До опуштања не сме доћи", рекла је Поп Лазић.

Други меч је на програму у среду 14. јуна у Нишу са почетком у 18.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво