Рукометашице добиле противнице, селектор задовољан

Женска рукометна репрезентација Србије играће у квалификацијама за Европско првенство против Шведске, Македоније и победником претквалификација у којима учествују Финска, Грчка и Фарска острва, одлучено је жребом у Паризу.

У квалификацијама учествује 28 екипа, подељених у седам квалификационих група. По две најбоље екипе из сваке групе и најбоља трећепласирана учествоваће на Европском првенству у Француској, које ће се одржати у новембру и децембру 2018. године.

Почетак квалификација заказан је за 27. септембар, а крај за јун 2018.

Селектор репрезентације Љубомир Обрадовић био је задовољан жребом и најавио је борбу за прво место.

"Никога не би требало потцењивати, али ни прецењивати. Желимо да максимално извучемо квалификације и дођемо до првог шешира на Европском првенству. Шведска је најозбиљнији ривал, са којим је Србија играла нерешено у Стокхолму на ЕП пре пар месеци. Девојке су показале квалитет, храброст и вољу за победом. Јако мало је недостајало. Био је то позитиван резултат. Идемо на две победе и у тим дуелима", рекао је Обрадовић за сајт РСС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво