Ненадић и Радосављевићева најбољи рукометаши Србије у 2016. години

Рукометаш Фухсе Берлина Петар Ненадић и Сања Радосављевић из мађарског Ваца проглашени су за најбоље српске рукометаше у 2016. години у традиционалној анкети рукометног савеза.

Ненадић је награду примио у просторијама рукометног савеза, у оквиру традиционалног "Дана рукомета", док Радосављевићева није била присутна због клупских обавеза, па је признање преузео њен брат.

"Круна 2016. године која је била идеална у клупском и индивидуалном смислу. Ово је велико признање за мене и мотив више за наредну годину. Увек је теже одбранити, него освојити. Освојили смо два бода на старту квалификација, могло је да се заврши и са четири, али у данашњем рукомету свако свакога може да добије. На нама је да у 2017. години у четири утакмице ишчупамо шест бодова и пласирамо се на Европско првенство у Хрватској", рекао је Ненадић за сајт рукометног савеза Србије.

Код стручњака лауреат је био Живојин Максић, тренер шампионске женске рукометне екипе Бекамент Буковичка Бања.

Признања су додељена и Министарству омладине и спорта, Олимпијском комитету Србије, Спортском савезу Србије и Радио Телевизији Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво