Читај ми!

Српкиње против Француске за част и престиж

Српске рукометашице остале су без пласмана у полуфинале, а последња утакмица друге фазе такмичења против Француске одредиће коначан пласман наше селекције. Екипа Драгице Ђурић бориће се за позицију од седмог до 10. места. Меч у Гетебору можете пратити у директном преносу од 20.45 на нашем Другом програму као и путем лајв стрима на нашем сајту.

Рукометне репрезентативке Србије рекле су да ће се борити до краја, иако је улазак међу 10 најбољих на Европском првенству већ успех.

"Не желимо да одемо из Гетеборга погнутих глава, већ нам је намера да дамо све од себе. Францускиње су одличан тим, на свакој позицији су опасне, међутим, од нас зависи како ћемо изгледати на терену. Оствариле смо успех пласманом у првих 10", рекла је Тамара Георгијев уочи последње утакмице.

Србија је изгубила шансу за пласман у полуфинале континенталног шампионата у Шведској, а у последњем колу друге фазе против Француске ће покушати да заузме што бољу позицију.

"Мотив мора да постоји. Градимо имиџ и култ репрезентације. И у најтежим условима морамо да извучемо последњи атом из себе. Носити грб државе на грудима тражи такав однос. Као селектор ћу све урадити да тако и буде, како би против Француске изашли на терен, као да нам од тога зависи све у животу. Са којим тимом? Са оним који је спреман да изађе да се бори", рекла је Драгица Ђурић. 

Репрезентација Србије има великих проблема са повредама, али ће се у тим вратити Јелена Трифуновић, после два дана борбе са температуром.

Утакмица против Француске игра се од 20.45 у Гетеборгу. Меч можете пратити у директном преносу на нашем Другом програму као и у путем лајв стрима на нашем сајту.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво