Перић: Биће тешко у Мађарској

Селектор репрезентације Србије Дејан Перић рекао је да очекује да ће његовом тиму сутра бити тешко да игра против Мађарске реванш меч баража за одлазак на Светско првенство, али и да ће екипа дати све од себе да прође.

"Мађари имају предност из првог меча. Свесни смо атмосфере каква ће да нас дочека у Веспрему. Неће бити лако, али баш та атмосфера мора да буде мотив, како Мађарима, тако и
нама. Да би се плеј-оф прошао, једна екипа мора да буде боља у две утакмице, а сваки меч је нова прича. Спремни смо да остваримо позитиван резултат за рукометну Србију", рекао је Перић.

Мађарска је добила први дуел, игран у Краљеву, са 26:25, тако да је Србији потребна победа са два гола разлике, или са једним ако на утакмици буде више голова него у првој.

Капитен репрезентације Жарко Шешум, који дан после утакмице слави 30. рођендан, оценио је да притисак може ићи на руку Србији.

"Верујем да ће већи притисак да буде на Мађарима, а сви су приметили да баш и нису добри под притиском. Тада праве грешке у серијама. Имаће прави домаћи терен, али мислим да смо екипа која има карактер и уме да се бори до краја", рекао је Шешум.

Утакмица Мађарска - Србија игра се у среду од 20 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво