Бутулија: Можемо да изненадимо Копенхаген

Тренер рукометног клуба Црвена звезда Игор Бутулија изјавио је да очекује да ће утакмица са Копенхагеном "бити празник рукомета у Београду".

Рукометаши Црвене звезде у недељу у 15.30 у спортском центру "Вождовац" на Бањици играће са Копенхагеном у првом колу такмичења у групи Д Лиге шампиона.

"Копенхаген је доста новца уложио ове године у екипу. Има искусан тим који игра брз, модеран рукомет. Ми немамо шта да изгубимо, али можемо много тога да добијемо", рекао је Бутулија на конференцији за новинаре.  Према његовим речима, најважније је да његови играчи не гледају у противнике као у велике звезде, него као у равноправне противнике.  "Очекујем једну лепу утакмицу. Покушаћемо да спречимо њихове лаке голове и ако у томе успемо имаћемо неку шансу. Верујем да можемо да их изненадимо", рекао је Бутулија.

Потпредседник Црвене звезде Љубиша Стоиљковић сматра да резултат у наредној утакмици није важан, али да очекује да се црвено-бели неће обрукати.

"Надам се да ће хала бити испуњена до последњег места. Молим публику да навија коректно, јер су казне велике - 50.000 евра, што би за клуб била катастрофа", рекао је Стоиљковић.

Екипа Копенхагена играла је прошле сезоне у финалу Купа ЕХФ-а. Састављена је од бројних репрезентативац скандинавских држава, а у екипи игра и репрезентативац Србије Вукашин Рајковић.

Улазнице за меч Црвена звезда - Копенхаген биће од сутра у продаји у спортском центру "Вождовац" на Бањици, по цени од 200 динара.

У овој групи у четвртак је одиграна једна утакмица. Хамбургер је савладао словачког шампиона Татран из Прешова са 32:20.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво