У суботу почиње Супер лига за рукометаше

У суботу стартује такмичење у домаћем рукометном шампионату, у Супер лиги која ће имати чак 16 клубова. Титулу брани Црвена звезда, која је већ најавила борбу за највиши пласман. Појачана тренером Игором Бутулијом такмичиће се у Лиги шампиона, али и покушати као и претходне две године да се домогне оба домаћа трофеја.

Највећи конкуренти Црвеној звезди за прво место биће Колубара, која је прошле сезоне била друга, и Партизан - освајач Купа Србије, који је у односу на "рејтинг" заузео поражавајуће девето место у домаћем првенству.

Пролетер је прошле сезоне био трећи, тако да би и ове године могао да нађе међу фаворитима, као и Младост из Чачка која је била четврта, али у свако наредно првенство улази са великим амбицијама.Поред ових клубова, увек треба рачунати на таленат младих екипа, као што су Таркет из Бачке Паланке и Југовић из Каћа. Очекује се да ће првенство ће бити узбудљиво, како у борби за титулу, тако и у борби за опстанак, јер разлике у квалитету тимова нису велике.

У првом колу Супер лиге за рукометаше играју се мечеви:

У суботу, 20. септембра:

ОРК НИШ - Планинка Пролом вода      20:00

Прибој - Југовић Унимет                     18:00

Црвенка - Пролетер Нафтагас            18:00

Таркет - Зорка Керамика                   18:00

Жупа - ПКБ                                      19:00

У недељу, 21.септембра:

Црвена звезда - Колубара                16:30

Војводина - Партизан Си                 18:00

У понедељак:

Раднички - Младост Раднички          19:00

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво