Индијац Харприт Синг најновији допинговани дизач тегова

Дизачи воле "пилуле"

У последња четири месеца чак четворо дизача тегова ухваћено да је користило недозвоњене супстанце

Индијски дизач тегова Харприт Синг био је позитиван на забрањен стероид нандролон и тако постао трећи такмичар из овог спорта који је био позитиван на допинг контроли у последња четири месеца. Синг је суочен са двогодишњом забраном, а његов случај се појавио пошто су још два дизача тегова ухваћена у мају.

Дизачица тегова Кевита Деви враћена је са Азијског шампионата у Јапану, пошто је Индијска федерација обавештена да је њен узорак који је узет ван такмичења позитиван. Други дизач тегова Паритош Упадхај, такође је био позитиван ван такмичења. Моника Деви биће једина представница дизача тегова Индије на Олимпијским играма у Пекингу.

Ипак, најновији случај допинговања дизача тегова забележен је данас. У питању је такмичар Грчке, који међутим није део четворочланог грчког тима дизача тегова који су изборили учешће у Пекингу. Грчки савез сачекаће са објављивањем имена овог спортисте све док и други налаз буде потврђен као позитиван.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво