Грент Хакет оборио сопствени светски рекорд

Нови светски рекорд Хакета

Аустралијски пливач оборио сопствени светски рекорд у дисциплини 800 метара слободним стилом

Аустралијски пливач Грент Хакет оборио је сопствени светски рекорд у дисциплини 800 метара слободним стилом, пошто је на локалном шампионату у Аустралији, "Викторијан шорт корс чемпионшип" одржаном у Мелбурну, за скоро две секунде поставио боље време од оног које је испливао 2001. године на првенству у Перту.

Нови светски рекорд сада је 23.42 секунде, а Хакет би ускоро могао постати и први пливач на свету који је на три Олимпијаде тријумфовао у истој дисциплини, јер ће и на наредним играма у Пекингу пливати на 1.500 метара слободним стилом. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво