Томићевић постао шампион Европе, Антонији Нађ сребро

Кајакаш Марко Томићевић освојио је златну медаљу на Првенству Европе за јуниоре и млађе сениоре у Мађарској. Антонија Нађ заузела друго место у финалној трци на 1000 метара.

Марко Томићевић је победио у кајаку једноседу на 1000 метара у времену 3:35,018. Иза њега пласирали су се Бугарин Мирослав Кирчев (+01,392 заостатка) и Мађар Иштван Слешак (+01,698).

"Пресрећан сам због овог успеха, јер сам у финалу заиста дао максимум. Јако сам желео да освојим европско златно одличје и успео у томе. Ово ће бити велико искуство и подстицај у наставку моје каријере", поручио је Томићевић.

Антонија Нађ освојила је сребрну медаљу у финалу трке на 1000 метара. Стазу је прешла за 4:00,127. Победила је Мађарица Тамара Чипеш (3:56,791), док је бронза припала Ани Адамовој из Чешке (4:02,515).

Талентована кајакашица из Србије тако је наставила серију успеха на најважнијим међународним такмичењима. Антонија Нађ ће и у недељу имати прилику да се бори за још једно одличје у финалу трке на 500 метара.

У "Б" финалу на 1000 метара српски кајак четворосед у саставу Борис Томка, Дејан Пајић, Марко Кнежевић, Миленко Зорић био је шести.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи