Чаба Силађи у полуфиналу на 50 метара прсно

Српски пливач Чаба Силађи пласирао се у полуфинале трке на 50 метара прсно Светског јунорског првенства у мексичком граду Монтереју.

Силађи је 50 метара прсно испливао за 28,69 секунди, што је било треће најбоље време међу 50 такмичара, иза Даниела Сливинског (Слињински) из Велике Британије и Марка Коха (Марцо Коћ) из Немачке.

Силађи је у Монтереју већ освојио "бронзу" на 100 метара прсно, у времену личног рекорда од 1:02:57.

Од српских репрезентативаца петог дана СП за јуниооре, Анђелка Петровић је са 27,14 секунди била 22. на 50 метара краул међу 59 такмичарки, док је Тијана Вукановић са 1:03:46 минута испливала лични рекорд на 100 метара делфин и заузела 24. место у конкуренцији 45 такмичарки.

Иван Ленђер је освојио "сребро" на 100 метара делфин и изборио пласман у финале на 50 метара делфин са трећим временом из полуфиналних трка.

На Светском јуниорском првенству у пливању, у Монтереју, учествује 588 такмичара из 69 земаља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво