Плушенко освојио осму титулу првака Русије

Актуелни олимпијски шампион и троструки светски првак у уметничком клизању Рус Јевгениј Плушенко, који се после трогодишње паузе недавно вратио аматерском такмичењу, освојио је осму титулу првака Русије.

Плушенко је притом оборио светски рекорд укупним резултатом од 271,59 бодова. Друго место заузео је Сергеј Воронов, а треће Артјом Бородулин.

Упркос доминације на домаћем леду, Плушенко је после такмичења изразио благо незадовољство својом формом.

"И даље нисам задовољан квалитета мог клизања. Потрудићу се да усавршим технику до првенства Европе.које је на програму од 19. до 24. јануара, како бих врхунац форме достигао на Олимпијским играма у Ванкуверу у фебруару", изјавио је Плушенко и додао да на Играма у Канади планира да у слободном делу програма изведе два четворострука скока.

У конкуренцији плесних парова титулу су освојили Оскана Доминина и Максим Шабаљин..

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи