Канзас Сити и Сан Франциско у великом НФЛ финалу

Канзас Сити и Сан Франциско бориће се у 54. Супербоулу 2. фебруара у Мајамију за титулу шампиона НФЛ лиге. Чифси били бољи од Тенеси тајтанса са 35:24, док су Фортинајнерси савладали Грин Беј пекерсе са 37:20.

Познато је ко ће 2. фебруара играти најважнију утакмицу у америчком професионалном спорту – Канзас Сити и Сан Франциско укрстиће копља у 54. по реду Супербоулу у Мајамију.

Чифси су се у велико финале пласирали после тријумфа над Тенеси тајтансима од 35:24, чиме су освојили Амерички фудбалску конференцију (АФЦ).

Тајтанси нису успели да наставе низ изненађења, пошто су претходну у плеј-офу елиминисали Њу Енгланд и Балтимор.

у Националној фудбалској конференцији (НФЦ) није било изненађења – Сан Франциско је са 37:20 био бољи од Грин Беј пекерса и потврдио прво место освојено у регуларном току такмичења. 

Велико финале игра се на "Хард Рок стадиону" у Мајамију, кои ће бити домаћин 54. Супербоула 2. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво