Мекгрегор се вратио спектакуларним нокаутом за 40 секунди!

Конор Мекгрегор вратио се у ринг након 15 месеци паузе и остварио импресивну победу у својој првој борби. Ирски ММА борац је у главном мечу турнира УФЦ 246 у Лас Вегасу нокаутирао Американца Доналда Серонеа за само 40 секунди.

Мекгрегор, који се није борио од чувеног пораза од Хабиба Нурмагомедова у октобру 2018. године, стрпљиво је чекао повратак и потрудио се да буде у великом стилу.

У "граду греха" је од прве секунде показао легендарном "каубоју" шта га чека и било је само питање тренутка када ће се нокаут догодити.

Почео је карактеристичним ударцем левом руком који је уздрмао ривала, након још неколико добро пласираних погодака, уследио је невероватан хај-кик левом ногом у главу.

Сероне је остао на ногама, али је било јасно да је меч завршен и судија је након неколико секунди и серије завршних удараца означио крај борбе.

"Исписао сам историју. Побеђивао сам у три категорије. Много сам поносан на то. Навијачи су били феноменални. Знао сам да Сероне не очекује напад одмах на почетку борбе. Уписао сам своје име у историју. Прославићу победу и вратити се у дворану," изјавио је Мекгрегор, који је после појаса у лакој и полулакој категорији, дошао до титуле у велтер категорији.

Ово му је био 22. тријумф у професионалној категорији и нада се да ће ускоро добити реванш против момка из Дагестана, који претходно треба да се бори са Тонијем Фергусоном 18. априла.

"Није тајна да Конор жуди за реваншом са Хабибом. Ако победи овог викенда, добиће прилику за борбу за титулу. Биће то нови рекорд продаје плаћених преноса – то ће бити највећи шоу у историји УФЦ," рекао је пре неколико дана први човек те организације Дана Вајт.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво