Сребро и две бронзе за српске таеквондисте на ЕП

Репрезентативка Србије Надица Божанић освојила је сребрну медаљу на Европском првенству у таеквондоу у Даблину. Бронзане медаље освојили су Милица Мандић и Будимир Кривокућа у категорији до 80 килограма.

После злата Тијане Богдановић, српски таеквондисти освојили су у суботу још три медаље наЕвропском првенству у Даблину.

Надица Божанић освојила је сребро категорији до 67. килограма, док су Милица Мандић и Будимир Кривокућа освојили бронзане медаље на континенталном шампионату.

Честитка председника Вучића

Председник Србије Александар Вучић честитао је таеквондистима освајање још три медаље на Европском првенству у Даблину.

"Браво за сребро Надице Божанић и бронзе Милице Мандић и Будимира Кривокуће!", написао је Вучић на Твитеру.

Mинистар Удовичић честитао Надици Божанић

Министар омладине и спорта Републике Србије Вања Удовичић честитао је репрезентативки Србије у таеквонду Надици Божанић освајање сребрне медаљe на Европском првенству у олимпијским дисциплинама у Даблину.

"Још једна српска таеквондискиња придружила се шампионском тиму Србије и доказала да Србија јесте земља најбољих таеквондиста - вицешампионска европска титула за нашу Надицу Божанић! Карактер победника, шампионски циљеви увек и непоколебљива упорност и рад су пут ка овом великом успеху и верујем ка новим и олимпијским одличјима! Честитам Надици и њеном стручном штабу, као и Таеквондо савезу Србије освајање ове медаље, четврте на Европском првенству у Даблину", наводи се у поруци министра Удовичића. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво